Beveiliging en hulpdiensten vacatures

Beveiliging vacatures en werken bij de hulpdiensten

Wil je in de beveiliging werken of wil je een baan bij de hulpdiensten? Bekijk dan hier de beveiliging vacatures en hulpdiensten vacatures. Je kunt al een baan in de beveiliging krijgen met een MBO diploma in de richting van beveiliging. Zowel bij het werken in de beveiliging als bij de hulpdiensten draait het erom bij calamiteiten mensen gerust te stellen en direct te reageren. Bekijk hieronder direct het nieuwste aanbod met vacatures, reageer en solliciteer en maak kans op de baan. Begin jouw nieuwe carrière of maak een carrière switch.

Welke vaardigheden heb je nodig voor hulpdiensten of beveiliging?

Om te reageren op beveiliging vacatures is het belangrijk dat je over een opleiding in die richting beschikt en daarnaast kennis of ervaring hebt met; ethisch en integer handelen, kunnen optreden bij ongewenst gedrag, dat je goed communiceert, dat je bezoekers ontvangt en kan rapporteren. Je kunt kiezen voor een uitvoerend beroep, maar je kunt ook een functie kiezen die meer strategische taken heeft. Om een baan met strategische taken te kunnen krijgen kan het wel helpen om een HBO opleiding te hebben afgerond. Je dient stevig in je schoenen te staan, stressbestendig te zijn, goed te kunnen communiceren en juist te kunnen handelen.

Wat is het gemiddelde salaris?

Wanneer we het hebben over beveiliger vacatures dan is het gemiddelde salaris tussen de € 1866 per 4 weken en voor ervaren beveiligers € 2782 per 4 weken. Hoe meer ervaring je hebt, hoe hoger je maandelijkse inkomen zal worden. Daarnaast kan het ook zijn dat je toeslagen ontvangt wanneer je in het weekend, ‘s nachts of op feestdagen werkt.

Voor ambulancepersoneel ligt het salaris tussen het minimum van € 1658 tot maximaal € 4262 per maand. Hierbij zit je in het begin van je carrière meestal in de richting van het minimum. Hoe meer ervaring je opdoet hoe hoger je salaris zal worden.