HR vacatures 

Ben je op zoek naar een HR vacature? Wij van vacaturevizier.nl bieden zowel full time als parttime hr vacatures aan. Als HR-medewerker ben je een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Je zorgt ervoor dat de medewerkers van het bedrijf tevreden blijven en je kijkt kritisch naar de bedrijfscultuur. Als er conflicten zijn tussen personeelsleden of er andere dingen aan de hand zijn met medewerkers los jij deze problemen op. Je HR-functie is vaak afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Een veelvoorkomende functie is HR-adviseur. Als HR-adviseur heb je een adviserende functie tijdens bijvoorbeeld sollicitaties. Als HR manager stuur jij de gehele HR-tak van de onderneming aan. Bekijk alle HR vacatures hieronder.

Salaris HR adviseur en HR manager

De HR-adviseur functie is vaak een junior functie. Hierin is het mogelijk om uiteindelijk door te groeien naar HR manager. Het inkomen van een HR assistent ligt gemiddeld tussen de 1.400 en 2.800 bruto per maand. Het salaris van een HR manager ligt gemiddeld tussen de 6.700 en 11.700 per maand. 

Taken HR medewerker

Bij veel van deze HR vacatures wordt er van je verwacht dat je goed met mensen kan omgaan en goed persoonlijke problemen kan doorgronden. Ook moet je goed zijn in het overbrengen van een boodschap. Als HR medewerker zijn een aantal functies van je:

– Sollicitatiegesprekken

– Functioneringsgesprekken

– Beoordelingsgesprekken

– Organiseren van traingen/events

– Bemiddelaar bij conflicten

De voordelen van HR medewerker is dat je veel in contact bent met mensen en hierin veel vrijheid krijgt. 

Opleiding HR medewerker

Het opleidingsniveau wat je nodig hebt om te kunnen solliciteren op een HR vacature is mbo of een hbo opleiding die te maken heeft met personeelszaken en/of HR.