Klantenservice en receptioniste vacatures

Openstaande receptioniste vacatures

Zoek je een leuke baan waar je veel bezig bent met andere mensen? Dan is een baan als receptionist echt iets voor jou. Als receptionist ben jij de eerste indruk van een bedrijf. Als receptionist heb jij altijd een glimlach en sta je altijd klaar om mensen te helpen. Daarnaast zijn er ook openstaande klantenservice vacatures. Ook in klantenservice functies is communicatie erg belangrijk en werk je veel met mensen. Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct online!

Wat is je taak als je solliciteert op receptioniste vacatures

Als je op zoek bent naar vacatures kun je nog veel kanten op omdat er op veel verschillende plekken receptionisten nodig zijn. Dit kan zijn op een kantoor, hotel of wooncomplex. Jouw taak als receptionist is klanten informatie verschaffen en de juiste mensen koppelen aan de mensen die binnenkomen. Mensen moeten bij jouw informatie kunnen verkrijgen en zich welkom voelen. Ook beantwoordt een receptioniste e-mails en telefoontjes. Hierin moet je ook de vragen kunnen beantwoorden. Als receptioniste moet je altijd representatief zijn en ben je de eerste indruk van het bedrijf. Ook moet je duidelijk en beleefd in communicatie zijn.

Klantenservice vacatures

Op deze pagina staan ook de klantenservice vacatures. Als klantenservice ben je bijvoorbeeld actief in een callcenter achter de computer. Als klantenservice medewerker ken je de procedures van het bedrijf erg goed. Zo kun je klanten altijd correct te woord staan. Dit kan via een chat zijn, e-mail of telefonisch. Daarnaast kan het ook zijn dat je alleen de online klantenservice doet.  

Ook als klantenservice ben jij vaak de eerste indruk van het bedrijf of help jij de klanten als ze een vraag of probleem hebben. Jij zorgt ervoor dat een ontevreden klant weer een tevreden klant word en de volgende keer weer bij jullie terugkomt. 

Een receptioniste verdiend gemiddeld tussen de € 1165 en € 2250 per maand.