Logistiek, transport en inkoop vacatures

Transport en logistiek vacatures

Ben jij op zoek naar vacatures in de logistiek en transport? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan vacatures in de logistiek en transport. In de logistiek worden altijd veel banen gezocht doordat dit een grote branche is die altijd essentieel is en altijd blijft doorgaan. In de logistiek ben je vaak verzekerd van je baan en je maakt een goede kans op een vast contract. Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Functies

In de logistiek zijn er veel functies. Zo heb je logistiek planner, hierbij zorg je dat het gehele logistieke proces op rolletjes verloopt. Deze functie kan weer onderverdeeld worden in de vacature transport planner waar je een planning maakt voor alle vrachtwagens zodat alles op tijd aankomt. 

Functies in de logistiek:

– Logisitek medewerker

– Logistiek teamleider

– Logistiek planner

– Transport planner

Opleiding

Je hebt in principe geen opleiding nodig om te kunnen werken in de logistiek. Vaak begin je zonder diploma als assistent logistiek medewerker, hierbij ben je de rechterhand van een logistieke medewerker. Uiteindelijk kun je doorgroeien binnen het bedrijf en logistiek medewerker worden. Je kunt vaak dingen binnen de bedrijven leren zoals een heftruck besturen. 

Competenties

De competenties die handig zijn bij het werken in de logistiek zijn flexibel zijn, discipline hebben en oog voor detail hebben. Wanneer je in de transport werkt al vrachtwagenchauffeur dien je uiteraard te beschikken over een rijbewijs en/of vrachtwagenrijbewijs. Vaak kun je deze ook nog binnen het bedrijf behalen.

Salaris

Het salaris wat je kunt verwachten in de logistiek is tussen de 1350 en 2200 bruto per maand op full time basis. Hierbij wordt uitgegaan dat je een baan hebt in de logistiek waar je geen opleiding voor nodig hebt.